Personlig trener

Nå dine mål raskere!

Erick Nazareno

Erick Nazareno

Muay Thai-Kickboxing-Styrketrening

Erick er utdannet Personlig Trener fra Akademiet For Personlig Trening i Oslo, sertifisert kostholdsveileder, Performance Specialist fra EXOS og Scandinavian Top Team.

Det er viktig å møte kunden der hvor de er og jobbe ut fra deres utgangspunkt. Dette gjør Erick gjennom en behovskartlegging som forteller om dagens status og fremtidige mål. Alle planer vil bli tilpasset kunden sin hverdagssituasjon.

Treningsfilosofi:
Jeg ønsker at mine kunder skal lære nok om trening og kosthold til at de skal kunne klare seg på egenhånd etterhvert. Om man ønsker langvarige resultater må man gjøre livsstilsendringer. Det krever at man har nok kunnskap til å gjøre dette, selv når treneren ikke er tilstede.
At du trener med meg i 1 time er bra, men hva gjør du med de resterende 23 timene?

“Trening skal gi deg kapasitet til å gjøre de tingene du har lyst til”

Erick er gruppeinstruktør i partiet “BoxCamp” på Drammen Kamspsportsenter.
Han driver også selvstendig som massasjeterapaut og har sertifiseringer i kinesiotaping, kopping og triggerpunktbehandling.

Hva er en personlig trener?
En personlig trener er noen som hjelper kundene sine med å oppnå sine mål med treningen.

Dette kan være temaer som bokseteknikk (raskere bli en god bokser) kondisjon, vekttap, styrketrening, kroppsbygging eller generell helseforbedring.

Hver enkelt persons treningsnivå kan være ekstremt forskjellig, så våre personlige trenere legger opp treningsplan som passer ditt nivå og dine mål.
Våre personlige trenere har tilgang til alle haller og alt utstyr på Drammen Kampsportsenter hver dag – hele året og kan sette opp tider som passer deg.

Hva koster det?
Våre personlige trener varierer i pris fra 590,- til 790,- per time.

Mike Fischer

Mike Fischer

Styrketrening-Kondisjon-Bokseteknikk

Mike er utdannet boksetrener fra Norges Bokseforbund.

Han har bakgrunn fra ulike idretter, styrketrening og har bokset aktivt som ungdom/junior. De siste ni årene har han drevet aktivt med kampsport og er bokseinstruktør i Drammen Bokseklubb for både barn og voksne.
Mike har sin spesialkompetanse på boksing og er en veldig flink motivator.
Dersom du trenger ny inspirasjon eller nye øvelser kan Mike gi deg dette, uavhengig av målsetning og treningserfaring.
Mike kan hjelpe deg som jobber mot idrettsspesifikke mål, eller som ønsker å mestre hverdagen, både med fysiske og mentale forberedelser.

Ønsker du ny inspirasjon, lære baseøvelsene eller få en raskere læringskurve for å mestre boksing?
Da er Mike rette PT for deg.

Treningsfilosofi:
Med Mike som PT gir han deg motivasjon til å trene. Det er ved regelmessig aktivitet både resultatene og helseeffektene av treninga kommer til syne.

Dominic Lamb

Dominic Lamb

Kondisjon-Livsstil-Optimalisering av ytelse

Dominic er utdannet Personlig Trener fra London og har jobbet profesjonelt de siste ti årene i London, Cardiff, Bristol og nå i Drammen.

Med en Universitetsgrad i “Biology with exercise and health og en Mastergrad i “Teaching Exercise Science”, kan du være sikker at fokus på langvarig positive treningseffekt er menyen.

Dominic har trent alt fra verdens topprangerte ultra løpere, unge elite-tennisspillere, til vanlige mødre og fedre. Han er spesialist på å sette opp planer for  trening og livsstilrutiner tilpasset ditt utgangspunkt og ditt  daglige liv basert på utholdenhet, stress, søvn, kosthold og lys.

Treningsfilosofi:
Dominic sin filosofi er mer enn trening – det er en livsstil. En rekalibrering av din helse kan føre til en hverdag uten smerter med den rette treningstilnærmingen.

Hanne Aastad

Hanne Aastad

Boksing/Kickboxing-RumbleBoxing-Vektreduksjon-Styrketrening

Hanne har en allsidig og variert bakgrunn innenfor idrett og trening.
Hun har vært i Norgestoppen innen boksing i en årrekke, hvor hun kan skilte med både norsk- og nordisk gull, samt ærespris og gullmedaljer fra internasjonale konkurranser.
Hun er også norgesmester i kickboksing og vært konkurransesvømmer med en rekke pallplasseringer.

I dag går det mest i Crossfit, RumbleBoxing og styrketrening som i tillegg til å være mamma til to små jenter, tar opp det meste av Hannes tid utenom studier.

Hanne er gruppeinstruktør i partiet “RumbleBoxing” på Drammen Kamspsportsenter.

Treningsfilosofi:
Hanne er opptatt av å skreddersy treningen med fokus på å motivere, veilede og hjelpe deg som kunde, slik at det både gir resultater og gjør at du kan trives på veien.

You don`t have to believe in yourself,
…just believe in you`re personal trainer.
We will get you there.

Våre sponsorer

Kontakt info

Epost

post(krøllalfa)kampsportsenteret.com

Treningsadresse:

Nedre Eikervei 37, inngang mot Drammen sentrum, 3. etasje

Postadresse:

Drammen Kamsportsenter
Hofgaards gate 22
3011  DRAMMEN

Send oss en melding

Melding fra kontaktskjema